Miért annyira fantasztikus a nagynéninek lenni

Ha van egy szuperjófej nagynénéd, akivel mindig is szoros volt a kapcsolatod, nagyon szerencsés vagy.
Hiszen ez a személy olyan, mint egy rokon és egy barát egyszerre;
valaki, akire mindig számíthatsz, megbízhatsz benne, és egészen máshogy áll hozzád, mint például a szüleid.
Szakértők szerint pedig egy nagynéni nagyobb szerepet tölt be a gyermekek életében, mint hinnéd!

Csodálatos nagynéninek lenni. A kisgyerek felnéz rád és beragyogja az életed, ez egy nagyszerű ajándék, amit nem tapasztalhat meg mindenki. Plusz elmondhatod neki, hogy a szüleik milyen butaságokat csináltak gyerekkorukban!!

1. Minden móka neked jut ki. Egy nagynéni soha nem hagy ki egy szülinapi bulit, amikor együtt lóghat a gyerekkel. Néha elég szerencsés ahhoz is, hogy egyéb szórakoztató dolgokat csináljon együtt az unokahúgával, és elviheti őt találkozókra, múzeumokba és koncertekre, amikor már elég idős hozzá.

2. Csodálatos érzés, amikor unokahúgod születik. A nap, amikor az új unokahúgod megérkezik, hihetetlenül különleges. Nem számít, mennyi van már, mindig csodálatos érzésekkel fogadsz egy újabbat.

3. Olyan sok ölelés! Minél több gyermeke van vagy lesz a testvérednek, annál több szeretetben részesülsz! Egy új gyereknek sok ölelést és szeretetet jelent. Az unokahúgoddal való ölelkezés csodálatos érzés és kötődést alakít ki köztetek.

4. Látod, ahogy az unokahúgod felnő. Lenyűgöző látni, ahogy növekedik és változik, és tudja, hogy te ott vagy nekik és támogatod (és esetleg kis rosszaságra is tanítod)őt.

5. Az unokahúgod segít a stressz enyhítésében. Egy kemény munkával töltött nap után, ha eltöltesz egy kis időt az unokahúgoddal, segít majd kikapcsolódni, egy kicsit szórakozásban lehet részed.

6. Az ajándékok vásárlása nagyon szórakoztató. Mivel jól ismered őt, könnyű nagyszerű ajándékokat választanod neki.

Nagynéninek lenni egy lenyűgöző ajándék.

Az unokahúgodhoz való kötődésed tökéletes módja annak, hogy létrejöjjön a családi egység, és mindenki közelebb kerüljön egymáshoz. A nagynénik nagyon fontos szerepet játszanak az unokahúga életében, és most már világos, hogy miért! A nagynéni az unokahúga közötti kötelék mindig erős marad, különösen, ha értékes időt töltenek együtt. A szereteted és a törődésed örökre hatással lesz az életére.