Bemutatkozás

Györök Henrietta

A nevem Györök Henrietta. 1979.04.14.-én születtem Székesfehérváron.
1997-ben vizsgáztam le Székesfehérváron az Árpádban. Cipőfelsőrész-készítő a szakmám. Ebben sajnos nem tudtam elhelyezkedni a ragasztó s a vegyi anyagok miatt. Nem bírta a gyomrom. Tovább tanultam. Elmentem Seregélyesre s bár kisebb kihagyásokkal, de az érettségit is letettem. Ez 2003. júniusában volt.

Káros szenvedélyem nincs, nem iszok alkoholt, nem dohányzom, s nem élek kábítószeren sem.

Hobbim: teljesítménytúrázás(gyalog), térképek és turistakalauzok tanulmányozása.
2008 óta gyalogos teljesítménytúrázó vagyok. Sok-sok km van már a lábamban.
március 28.-án sikeres bronz fokozatú túravezetői vizsgát tettem gyalogos szakágban. Immáron a bronzjelvényes túravezetői képesítés turista csoportok vezetésére, túrateljesítések igazolására jogosít fel.

Számomra fontos emberi tulajdonság a segítőkészség, szeretet, őszinteség.
Az a számomra tökéletes emberi tulajdonság, akinél látom, hogy árad belőle a szeretet békesség, harmónia, nyugodtság.
Mivel lehet leginkább felbosszantani ? A hazugság. Ezzel lehet engem a leginkább felbosszantani. Az emberi butasággal, szemtelenséggel is, s ha még ki is használnak.

Túl hamar lettem felnőtt, nem használtam ki a tini életet. De abszolút nem bántam meg! Szeretem a természetet, a mozit, színházat, romantikus sétákat.

Sokan nem ismernek még, vagy ha úgy gondolja valaki, hogy igen akkor sem teljesen. Ennek is meg van a miértje. Mert nagyon kevés embert engedek be a kis világomba.

Sosem adtam fel! Mindig olyan emberek vettek körül, akik őszintén szerettek és tiszteltek azért ami és aki vagyok. 

2009-be jelentkeztem a Székesfehérvári Gyöngyvirág TE-be, s azóta is az Egyesület tagja vagyok. 
2010-be megszereztem gyalogos szakágban a bronz jelvényes túravezetői vizsgámat.
Immáron a bronzjelvényes túravezetői képesítés, turista csoportok vezetésére, túrateljesítések igazolására jogosít fel. De ne gondolja senki, hogy milyen jó nekem, mert van egy munkám, amiből megélek. Nem. Én ezt teljesen önszántamból, mint önkéntesként csinálom, mindenféle anyagi juttatás nélkül.

Gyalogos szakágban a bronz jelvényes túravezetői vizsgabizonyítvány

Bronzjelvényes minősítés

Sokkal-sokkal erősebb vagyok ma, mint régen voltam lelkiekben. A túrák csak pozitív hatással voltak mindig is rám. A túrázás kreatívvá tesz, fitten tart, gyógyít, boldoggá tesz.

ÉDK Emléklap 2017

ÉDK Kupa

Erőss Zsolt és Kiss Péter 2013 májusában eltűntek a Kancsendzönga sikeres megmászása után. 2013-tól ők lettek az én példaképeim a gyaloglás terén. Hogy miért? Nézzétek meg az alábbi videót, s érezzétek át azt amit ők akkor tettek. Mindig, amikor magasabb szintemelkedéshez érek, ők jutnak eszembe, hogyha ők megcsinálták, én is megcsinálhatom, mert hiszek már magamban.

Sárosdért emlékérem átvétele

Sárosdért emlékérem